24 week baby gerak sikit

Baby gerak sikit pada 24 week. Normal ke.?

5 Balas

Doktor pernah bagitahu cukup 28w masa kita kena kira gerakan tu baru kita pantau pergerakkan baby. Sebelum 28w tu should be takda masalah. Mcm sy pun sama ada hari baby aktif sgt, esok tu kurang gerak then aktif balik.

2y ago

Allahuakbar terimakasih banyak. risau teramat. alhamdulillah

Sama sis 😢 Saya pun 24week ,,macam risau je gerak sikit . Ingatkan saya je yg rasa ,rupanye mom yg lain pun rasa sama

Sama kite sis? Kdg² pagi. Kdg² petg. Kdg² mlm. Tp still rase la. Ke dia byk tidur? 24w4d

Samaa. Risau. Harini pula gerak sikit. Before this kerap. 🙌🏼

Normal. Lama2 akn kerap.

2y ago

Normal sis. Sy pn sesekali je rasa. Jgn risau 28w nurse akn ajar cara kira gerakan yg btul ya. ☺️