24 weeks

24 weeks tp sy xrase baby gerak lg.ke normal ye?

5 Balas

Insyallah ade tuu. Sy dpt rse mse week 22. Tu pon lpas nurse explain rse dia mcm mne. Kdg kte tk prasan. Lg2 first baby. Tk sure rse dia mcm mne. Mse tu risau jgk.. Tp lpas dh tau rse dia camne trus dh boleh tau baby gerak ke tak. Kdg sbb perut tebal. Kne usap lmbut sikit kt perut nk bg baby gerak. Nnti boleh rse. Cbe tekan sikit kt bwh perut n rse kt tapak tgn. Klu tk ltk pon boleh try mse tgh dduk rehat or baring telentang boleh rse gerakan dia. Dia skjap2 jee. Mcm vibrate sikit pon adee. Jgn risau yee. ♥️♥️

sama lah, saya pun 24 weeks tpi belom dapat rasa lagi baby gerak.. mungkin xpandai nak agak rasa tu macam mana kot.ihihi

bby saya pula aktif sangat 😂 22/23/24 weeks aktif sgt. masuk 24 ni suami pun da boleh rase bby menendang

Sy pun 24 week..baby aktif je gerak.awak g checkup bulanan tu nurse xde tya ke baby gerak lg ke x?

3y ago

sy 24w baby aktif wlu xkuat tp mmg rase kdgw di main kat bawah kjp2 rase ngilu nk terkucil😂

perut tebal tu yg xberapa rasa

2y ago

Sy pon perut tebal tp still boleh rse lg baby gerak. Klu pgg kne tekan sikit kt bwh perut. Klu tk tekan pon kdg blh rse ade gerakan dlm perut mse tgh dduk berehat or baring