Tendangan baby 24 weeks

Last week baby saya active sgt tendang sana sini. Masuk minggu 24 dia mcm sikit sikit je tendang. Normal kee? Memg ada lain hari lain mood baby ye. Ke dia tido ye? Hmm #firstmom

1 Balas

Makin lama kita mmg akan rasa baby kurang aktif sbb size baby dah makin besar ruang makin sempit jadi pergerakan dia terhad. As long as cukup 11 tendangan in sha Allah okay je dia. Klau mommy risau boleh check dekat klinik swasta

1y ago

Thank you awakk. Saya risau. For now belum pernah kira tendangan. Masih belajar nk mengira mcm mana..