gerak baby

Normal ke 24 minggu tapi jarang rasa gerak baby..kdg2 je rasa waktu mlm itupon sikit2

6 Balas

Kadang2 penat pon boleh buat baby kurang gerak..cuba bwk berehat..kalau risau boleh je g klinik cek k..😊sy pon cm tu gak awk..siang mmg risau sbb tak gerak langsung, dia ada masa2 dia..malam pon sama kurang gerak..tp pk positive je..huhu

Normal je sis. Saya bila dah masuk 30w baru rasa kuat baby tu gerak. Awal dulu tak rasa sangat pun. Jangan banyak bergerak sangat, minum air sejuk ke minum manis ke, buat baring2

If u risau.. Better pergi scan.. No such thing like perut ketat ke ape.. Baby kena bergerak aktif dlm perut ye sis..

Saya dari usia 16-24 bby aktif sgt2 bgerak..smpai nk tidur pun ssh..xkira ms mmg kuat gerak..

Sma la kita sis..sy risau pula klu tiada gerak siang ni

Sy pun bgtu jrg gerak mlm ada aktif pula baby