my baby died ???

my baby died inside the womb at 34weeks. i have given birth last friday. i am so stressful and upset. still feeling my baby moving in the womb. i miss my baby so much. ???

173 Balas

salam takziah..apa yg berlaku telah ditetapkan olh Allah..mesti ada hikmahnya sis..jgn sedih bergembiralah sebab baby sis akn menunggu di syurga..andai kita kecewa samalh kita menidakkn ketentuan illahi.redha dgn ketentuannya.akan ada bahagia menanti.