my baby died ???

my baby died inside the womb at 34weeks. i have given birth last friday. i am so stressful and upset. still feeling my baby moving in the womb. i miss my baby so much. ???

173 Balas

Deepest condolences for this heartbreaking loss 😥 tomorrow is another day. We just have to pick ourselves up and keep moving forward. May god smile on you and bless you with another baby when you are ready.

Takziah sis..Allah xkn uji hambanya melainkan Dia tahu kemampuan hambaNya tu..sis kuat..kt akhirat dpt bertemu lg ank syurga tu..ank yg akn tarik sis dan suami ke syurga jgk nti inshaAllah..hugss

Salam takziah.. be strong .. InshaAllah Allah akan berikan rezeki anak yg lain.. saya pernah lalui masa anak pertama dulu.. now hamil anak ke 5

😭😭😭😭 beratnya dugaan.. sabar ya mommy.. insyaAllah ada hikmah semua ni.. baby tunggu mommy di 'sana' n akan sentiasa doakan mommy n daddynya..

my heart pain in hearing that sad news, surely you gone through tough condition, be strong dear continue to live positive, all will be well soon.

Salam takziah. Semoga awak tabah sis. Semoha awak kuat semangat. Insha Allah, pasti ada hikmah dan semoga rezeki awak mencurah lepas ni🥺🥺

Be strong dear.. take a good care of yourself and get moral support from your partner.. go and have some vacay together.. to release stress

be strong mummy, Insyallah Allah nak gantikan yg lain pula... doakan saja untuk anak syurga sis, amin

Deepest condolences sister. May Allah give you strength and patience during this hard trial and Grant you jannah. InshaAllah

salam takziah... semoga puan tabah...ingat seauatu yg diambil akan digantikan yg lebih baik insyaallah..selamat berpantang puan.tc.