my baby died ???

my baby died inside the womb at 34weeks. i have given birth last friday. i am so stressful and upset. still feeling my baby moving in the womb. i miss my baby so much. ???

173 Balas

Salam takziah ye. Jangan stress2. Jaga kesihatan. Semoga ada rezeki lain untuk sis n family.

salam takziah . semoga ibu kuat . Dia Sebaik baik perancang . take good care of your self .

salam takziah...moga momy tabah mnghadapi ujian Allah...insyallah ada rezeki lain...

Salam takziah sis... bwkkan byk bersabar yer sis... be a strong 💪.. byk berdoa yer...

Salam takziah. Alfatihah semoga Allah beri kita limpahan rezeki yang besar selepas ni

be strong 💪💪💪. ur baby was strong, and so are you

Salam takziah mommy..😣 sedihnya dengar berita macam ni..tabahkan hati kak

im sorry for your lost....its 🆗 sis...keep strong...anak syurga...

Salam takziah.. In shaa Allah nt Allah akan bg rezeki lg... aamiin..

Smg puan dn suami kuat dn tabah. Allah pasti akan permudahkn urusan puan.amin