Jaundice

my baby day 6 today but still jaundice. any traditional method to do? tq.

22 Balas

Kalau tahu 'daun kelor' (boleh google untuk tengok daun), mandikan baby guna air rebusan daun ni. Saya dah cuba, menjadi dan berkesan kat anak saya. Mula2 bacaan 214, tak sampai seminggu turun jadi 89. Apa2pun, ikhtiar. Demi anak. Saya prefer kaedah yang luaran macam ni contoh macam mandikan air rebusan, lebih selamat berbanding kaedah makan macam2.