Baby menangis masa nk mandi buka baju je da nangis..tolong ibu2 bagi tips sikit.

Baby da 1 bulan 15 hari masih menangis

2 Balas

Baby saya kadang-kadang pun meragam masa mandi. Tapi selalunya saya kejutkan dia tidur dulu, borak-borak dengan dia, bagi susu sikit biar mood dia elok. Lepas tu baru mandikan dia.

sblm buke baju main2 dlu usik2 badan dia.awk mndi air sejuk ke.sblm mndi bg air sentuh kaki dlu

2y ago

mandikan pakai air suam tak sejuk n tak panas..masih nangis juga