baby 4month always cry

Salam.. Saya nak tanya baby yang berusia 4 bulan memang kerap menangis ke?atau baby memang mcm tu..lebih banyak menangis dari diam..dalam segala hal nak menangis.. Sy buntu..nk bermain2 dengan anak pon dapat sekejap je..klu lama nanti die menangis,bile menangis je trus saya tidokan..tolong ye ibu2?

1 Balas

Wasalam . Awak cuba laa check kot perut kembung ke? Atau pun dia xselesa . Tp Sy rasa baby memang mcm tu ,itu je yg die boleh buat hehe sbb baby lg kn .. awl2 ni memang struggle sikit jaga nnt bila dh 6/7bulan baru laa rasa lega sikit 😊