Bayi menangis waktu malam

Nk tanya, normal ke bayi nangis tetiba waktu malam? Skrg da msuk 3 bulan++. Sblm ni ok je, tp 2 3 hari ni bayi akan menangis kuat lepas isyak. Check pampers da tukar, susu da bagi, tiap² ari mst tungku da letak krim balm utk cegah kembung. Tp bayi akan nangis selama sejam lebih. Surah dan ayat al quran pun da psg. Ada cara lain ke?#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Cuba peluk anak kadang memang macam tu. Kita pun tak tahu punca. Sambil tu tepuk belakang badan anak. Moga berhasil Aamiin