Baby kerap menangis masa tdo malam?

hai mommy ank sy setaon sebulan skrg ni kerap betul dia menangis tengah2 malam.. nangiss kene pujuk nanti tdo balik, pastu lama sikit bangon nangis lagi.. da bg susu, da selimutkan, da tukar pampera tp tetap sama.. knp ye??

3 Balas

klau dh mlm jgan bwa main smpai dia gelak2 jerit2 mcm trlalu gembira....main kjar2 ke apa....tu yg pnca dia mngis mlm...sma mcm ank sy...hsbn sllu bwa main gelak2 wktu mlm...sudhnya mengigau ngis2...💆🏻💆🏻kna kejutkn dia dulu bru dia bleh tdo balik...

biasa nak tumbuh gigi begitu😁sama dgn anak sy

overtired.