hi

baby bru msuk umr 3 bulan...tpi susu badan kurang bby slalu meragam sbb lapar....ada siapa2 bleh suggest x susu formula apa yg sesuai or milk booster....

13 Balas

Normal bby meragam . Mkin besar kna kerap nyusu. Jp2 bby akn lpar. Anak sy 5bln. Fully bf. Tgk klau dia kencing n ada berak tu bermakna susu ckup. Normal dia meragam mcm lpar . Tu sbb lmbt bg susu ataupn dia nk nyusu tp dgn cara lain. Anak sy bla bg nyusu je dia ngis2. Sy berdiri , selak baju smbil nyusu kn dia dan dodoikan . Trus ok dia