baby kerap susu dan susah tidur siang

hi .. baby boy saya kerap susu, hampir setiap jam susu dan susu agak lama dlm 30 minit .. baby susah tidur siang .. boleh ckp tido siang paling lama 20 minit je .. selebih tu berjaga sampai lah malam .. bila malam dia tidur lena sampai ke esok pagi nyaa .. normal ke baby kerap susu dan susah tidur siang ?? baby saya baru 1 bulan 20 hari

2 Balas

kerap susu ok sbb demand. kurang tidur ... isu dgn perkembangan tumbesaran dia, sebab dgn tidur banyak lah, tumbesaran dia ok, semuanya dengan izin Allah. Awak dah cuba lepas susu, sendawakan dia, bedung dia, dodoi dia, white noise dsb?

2y ago

🌻