Bayi tidur lena

Hai sy nak tnya.. Baby saya 1bulan 5hari.. Kalau siang dia susah sangat nak tidur lena.. Paling lama dlm 20 minit mcm tu.. Baby dah bedung, tidur buai, dah tukar pampers.. Kadang2 risau jugak.. Bila malam pon sama.. Boleh share x nak bg anak tido lena

1 Balas

cuba sis dodoikan dia. macam dukung ke atau letak dalam buaian ke...

1y ago

dah sis.. anak memang tidur dalam buai... biasa kalau menyusu dia tertido.. lepastu masukkan buai.. lepastu dlm 15 minit mcm tu dia terjaga