Baby 9bulan susah tido

Baby boy 9bulan, tido lambat (almost 10pm), pkol 4pagi selalu terjaga nak main, mak dia yg pening esok nak keje😅😅. Kenapa ya.. anyone boleh advise apa perlu buat. Kesian kat baby jugak tido tak lena. Nak kata panas tak selesa, tido dlm aircond Seminggu tu, ada la 3x bangun malam

3 Balas

anak sy pula..tido jam10 nti jam1/2 pgi dia akan bgun..jam4/5 baru nak tido..bgun kompom lambat..kdg smpai tghari..baby 10bln. .dia da tbalik..siang dia tido lama..mlm tido kejap..fening mak dia..esok da la nak keja..mcmna nak buat erk..

Time mcm ni mmg baby lebih byk nak main.. Cuba puan bg dia Susu time dia terjaga pukul 4 pg tu.. anak saya pun sama time tido selalu 10pm keatas.. kadang pukul 4lbh dia akan terjaga tapi saya bagi susu n dia akan sambung lena

mommy boleh cuba ni utk bantu baby tido lena boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/CalmTime