Baby tak tido siang

Hello mummies. Ad tak baby2 mummy dalam ni yang tak tido siang. Dia just tido waktu bagi susu, tu pon tido sekejap sgt dalam 10minit then bangun. Tapi malam dia tido lena. Cuma siang dia susah nak tido lama. Nak main jee, tapi xde meragam. Baby 3bulan nak masuk 4 bulan. Normal ke tak ye. Risau jgk dia xtido siang.

5 Balas

sama la ank sy jugak ... mlm mmg lena ... nk susu pon hint je merengek sikit ... bg susu lena blk ... pagi pon mcmtu jugak ... dye bngun siang tu kul 10 lebih ... siang tdo skejap2 je .. kdng xsmpi 30mnit .. kdng lebih ..

anak saya tido mlm ok. merenget nak susu jee. tapi pukul 6 pagi da bangun. mummy siap2 nak g keje dia pon sibuk bangun. lagi satu, kalau nak tido mesti meragam dulu.

sama la.. anak sy da nk 4 bulan. total tdur siang dia dlm 4 jam sehari. tp kalau mlm direct tdur smpai pagi. bangun utk myusu pastu tdur balik.

1y ago

rasanya xde mslh, sbb baby da kenal waktu siang dan mlm.. siang memg aktif sbb nak bljr bnda baru, tdo pun kjap² je.. tp mlm alhamdulillah sentiasa ckup tdur..

sm...😁 as long as dia ok biarkn je sis...mlm memang tdr kaw2

1y ago

aah. malam senang la dia tido sebab dia xtido siang kan. hehhehe

Ha ah sama, cuma anak sy dia tido kejap tapi kerap.

1y ago

aah. kerap tapi sekejap sgt. xsempat nk buat pape da bangun