Help me!

Baby asyik mengeras perlu ke pergi hospital? Risau karang pergi nurse marah pulak false contraction ?

4 Balas

Sy pun perut mengeras dgn sakit perut n pinggang.. tp baru 29 weeks huhu

5y ago

Sy tgh tahan false contractions skrg ni..huhu Tak pergi hospital pun sbb takut nnt doc suruh balik 😅

Better g hsptl...

Sis dah brpa minggu? Kalo baby mgeras..diikuti sakit pinggang n prut ada rasa sakit kmudian sakit tu timing dia konsisten..sis boleh aja pegi hosp..xda nya nurse nak mrh..diorang akan cek..maybe kalo blm ada bukaan or bru bukaan 1 diorang akan sruh balik dlu... Sis jgn tahan2 yaa..kdg ada tanda baby mgeras2 tp xda trun darah..xda sakit pinggang bla g hosp dah bukaan [email protected] pgalaman kwn sy..kdg tiap dr kita xsama tanda apa yg kita rasa sblm bsalin kan..

5y ago

Tq sis

Dh brpa minggu sis..?

5y ago

37 minggu sis