Risau.... First baby...

Kena pergi hospital terus ke?? Air asyik keluar plus ad darah yg x ad lendir... Risau... Sbb xad rasa sakit contraction pun...

Risau....
First baby...
2 Balas

pergi hospital terus.. tanda dh tu.. kan misi pesan siap² apa tanda waktu 7 bln mengandung.. syarat nk brnak bkn turun semua tnda..lain org lain pengalaman turun tandanya

2y ago

terima kasih sis...

dah pi hospital belum sis? tu tanda dah nak bersalin. tak semestinya rasa contraction dlu. kdg tanda keluar dlu

2y ago

alhamdulillah... insyaAllah... aamiin... baby warded sbb on antibiotic... dr nk pantau keadaan baby