Pergi hospital

Assalamualaikum mummy² mama² nak Tanya bila Kita perlu pergi hospital...Saya harini checkup kebetulan Masa pergi klinik perut mengeras...so doc refer pergi spital check jantung baby and balik...tapi now Saya rasa Makin kerap pulak baby mengeras...tanda² nak bersalin xde lg cuma baby asyik mengeras... #firstbaby #bantusharing

Pergi hospital
1 Balas

sis tak pgi hsptl ke? kalau prut asyik mngras dah tnda² tu.. kalau prut asyik mngras stiap 5mnit dikuti dngn rsa sakit sprti skit pingng..

3y ago

alhamdulilah smoga d prmudhkn