37week 3day

Due 10/03 tapi kerap rasa contraction dtg dan pergi .perut asyik mengeras tapi baby gerak ok .perlu ke hospital ke ?

2 Balas

kerap rasa contraction tu tiap bape minit puan? kalau rasa tiap 5-15 minit non stop and makin kuat sakitnya, kena pegi hospital. kalau kejap2 selang beberapa jam/hari, tu contraction palsu..

Sis rsa contraction yg mcm mna?Klau yg sakit kerap stiap 5 minit mcm sengugut tu,sakit perut yg teramat tu,itu lh dia.Tp klau sis rsa xyakin,blh cuba ke hospital.