Salam nk tnya, ank sy minum susu dupro dia cirit tukar ke dutch baby najis dia jadi liat camni.

Dari lahir mmg minum susu dupro tapi smngu nk msuk 6 bulan dia cirit, cuba kurgkn kuantiti susu ok cikit tapi still najis cair and meresap , badan dia naik merah2 kat leher and dada , kulit nampak macam tompok2 kering, sy try tukar ke dutch baby gatal dia makin merebak and najis dia agak liat , tgk dia kuat meneran, perlu ke tukar susu lagi and susu apa yg sesuai?

Salam nk tnya, ank sy minum susu dupro dia cirit tukar ke dutch baby najis dia jadi liat camni.
1 Balas

kena rujuk dgn dokter ata nurse kat kk tmpt baby berklinik sis😊