Tukar susu

Normal ke bila saya tukar susu baby,najis dia bertukar warna?minum susu lactogen najis dia warna hijau lumut..bila saya tukar susu dutch baby warna najis dia jadi kuning..

5 Balas

normal sis..sbb kndungan susu tu.. asalkan wrna dlam range yg normal.. yg x normal bila dh kluar darah, wana kelabu dan hitam mcm first awal awal dia berak dlu

Normal, anak sy pun minum susu lactogen warna najis dia jadi hijau kadang kuning campur hijau

9mo ago

Anak saya minum susu dutch baby warna macam tu jugak.Saya ingatkan tak normal saya dah tukar susu dia beli yg dupro punya

kuning hijau semua warna yg normal. yg tak normal kelabu putih merah.

ank sy minum dutch bby najis kuning

norma