Susu apa lagi nak tukar ?

Hye salam semua anak saya dah masok 10 bulan .. dari dulu memang minum dutch baby dan baru2 ni dia buang and taknak minum susu tu .. baru2 ni cuba tukar dupro tapi cirit birit .. susu dupro dia mmg nak minum selalu habis .. lactogen pulak waktu baby dah try bagi tapi sampai tak berak seminggu haihhh tak tahu nak tukar apa pulak ade suggestion? Fyi saya dah kurang susu badan sejak anak saya 6 bulan sbb tu saya bagi susu fm tapi still bagi tapi pada waktu malam sahaja

2 Balas

Sorry awak memang kena try and error. Cara saya, saya pergi ke bahagian susu baby lepas tu saya pilih je yang mana saya rasa nak cuba. Saya ambil paket yang paling kecil. Saya boleh suggest tapi ikut penerimaan anak awak juga. Family saya guna Anmumlac, Enfalac. Awak cuba la.

susu fm ni mmg kita sendiri kena try & error. sy masa doctor advise stop susu badan sbb pregnant 2nd baby. sy try 4jenis susu fm. murah mahal sy try.