Tukar susu fm

Hi. Ank sy baru 1y2m.. sy perasan seminggu ni dia kerap berak.. latest semalam 4x dia berak and makin lama makin cair najis dia. Bila prgi klinik Dr ckp maybe cirit dan mungkin salah satu faktor adalah susu. Skrg susu dia dutch baby 6-18bulan tu. Jadi ada tak mommies yg pernah alami mcmni? Perlu tukar susu kpd full cream ke? Atau susu utk 1-3 tahun tu? #bantusharing #firstbaby #firsttimemom #ingintahu

1 Balas

mkn dia ok x?

7mo ago

I see.. boleh jadi jgk tu.. nanti sy cuba.. terima kasih yaa 🥰