Baby 1bln 23hari

Hi semua salam ...nak tanya baby 1bln 23hari blh x minum ubat selesma ? Baby sy selesma kecian tgok dia...sy x senang hati hrp ada yg sudi jwp dn ada pengalaman bagi bby 1bln lbh minum ubat selesma dari dokter...

2 Balas

Setahu sy baby tk boleh minum ubat selsema, awk cuba laa sapu vicks baby dekat hidung, dada, tapak kaki dgn belakang baby.. Awk bole try beli nasal spray utk hilangkan hidung tersumbat baby tu

Baby sampai umur 2 tahun kot tk silap, tk boleh makan ubat selsema dgn ubat batuk. Tkde bawak jumpa doktor dulu ke?