selesma hidung tersumbat

hello mommiess sya da 27week tapi tiba2 selesma,batuk,sumbat hidung kemarin da dtg klink dia bagi ubat selesma yg cair 1 je...nak tnya ada tak tips cara tuk hilang kn selesma ni selain mkn ubat😷🤧🤧

1 Balas

tunggu hilang sndiri je 😅 lgpon time pregnnat x dgalakkan mkn ubat, insyaAllah sminggu nti hilang la tu 😊

1y ago

sya dah pergi klinik sis dia bagi satu ubat je🤣🤣 tu je dia bagi xboleh mkn bnyk2 ubat tahan he lah🤧🤧