Bayi selesma

Bayi daya berumur 5 bulan, batuk dan selesma. Ada tips tak kurangkan batuk dan selesma ? #First_Baby

2 Balas

hari tu anak sy pown slsema n batuk berkahak. .sy mandikan dia dgn air lemon. .untk bagi slsme cpt kering. .pastu sy beli baby cough relief patch untk batukk. .tampal kt dada n bhgian blkang. .alhamdulillah okayy. .klu kipas tu cuba elakkan dari terus direct kne dia. .tp klu kipas atas tu. .tak ape laa. .lepas mndi sedut hngus dia. .lama2 akn okayy. .in shaa Allah

1y ago

hari tu sy pg klinik. .dr bagi jgk mcm sterimar tu tp brand lain. .sy try buat dkt anak pown tak kluar. .sy try la buat dkt sy. .pown tak kluar. .mngkn dia pnye smburan tu tak bpe kuat. .last2 sy tak pkai pown. .sbb mcm makin brair je hdung anak sy. .😅haah yg patch tu mmng mnjdi dkt anak sy. .

beli sterimar n nasal aspirator ,

1y ago

Pakai siang mlm ka ? Saya dah try buat tpi tiada keluar hingus