Kulit kepala berkerak

Baby 3m, kulit kepala dia berkerak berkuping. Ada cadangan guna apa y okay?

Kulit kepala berkerak
26 Balas

Assalamualaikum n slm sejahtera... Meh sy cdngkn gunakan aloe first drpd forever living.. Sy penggunanya 😊 Alhamdulillah baby sy kena masa umur dia 1 bln.. Jdi sy cuba pakai minyak baby pd mulanya tpi lgi bnyk jdinya.. Sy teringat sy ada aloe first tu Alhamdulillah dgn izin Allah dgn hanya 2/3 penggunaannya ank sy bebas dri kulit kepala berkerak.. Cubalah...