Baby 3 bulan asik tido..

Baby 3 bulan memang tgh fasa tido ye? Anak sy dari sy amik kat umah babysitter dah mengantuk smpi umah je dia terus nk tido sampai la keesokkan hari nya. Kekadang x sempat pun nk main2 ngan dia. Kat tempat keje rasa rindu sgt..smpi rumah je dia tido pula.. huhu

8 Balas

Anak saya siang je kuat tido. Petang meragam bila di tidurkan pula. Tak pasti kalau dia oversleep atau apa tapi mmg petang dia just tidur paling lama 30-45 minit je . Ada masa malam dia tak nak tidur pula. Maybe atas baby la kot. Sebab lain-lain kan