Baby 2bulan asik nak mengempeng

Hi mummy spe ade tips nk bgi bby x ngempeng ye? Bby sy bru 1buln 26hri nk msuk 2buln ni dia asik nk mngempeng ,xboleh tdo klau x ngmpeng bgi puting dia xnk sy bgi puting avent dia xnk hisap , dia werk je , dia nk mengempeng juga bru tido buai pon xnk sy try xbgi to dia xleh tido lena asik trbngun je risau dia x cukup tido 😢 ade tips x sy nk mndi pon susah nk huhuhu

3 Balas

anak saya pun suka mengempeng. saya paksa je puting. buat keras hati.. mula² dia reject.. masuk puting dia buang jee.. last² dia terima sbb saya jenis sikit2 sumbat time dia buang 😆goodluck sis.. baby kuat mengempeng ni mmg penat nak melayan..

baby saya ponn haha layankan jee kalau housewife. kita Lena sekali😂

normal tu

8mo ago

Oh yeka biasanya smpai brp buln mngmpeng ni sbb sy full bf ,ank prtam jdi xthu sngt