Beralih bulan ke macam ni

Baby 3 bulan 25 hari... seminggu dua ni asyik nangis je...bangun tidur celik mata nangis....kadang tengah nyusu badan nangis.... sebelum ni elok je bertenang... ni beralih bulan ke?? Saya dahla tengah nak stdy cara nak slee p training tapi now duk sibuk pujuk dia nangis pulak hahahs

1 Balas

yups mmg ada fasa beralih bulan nya sis .. dia mmg akan serba xkena, nangis mcm kena dera

1mo ago

Ooo ha betul serba tak kena.. sebelum ni dia beralih bulan dia tak fussy sangat cuma macam mogok susu dan tidur je.. kali ni dia kuat nyusu kuat tidur bila tak dapat dua tu mula la drama air mata haha macam-macam