Anak asyik nangis

Hi saya nak tanya anak saya sejak masuk 4 bulan ni mesti sebelum nak tidur je mesti bebai dulu.Sebelum ni okay je bila dia nak tidur saya akan bagi puting & dia akan lena sendiri tanpa perlu tepuk atau apa2 pun.Sekarang ni bagi dia tidur punyala susah dia akn nangis dulu dah letih baru dia lena.Normal ke tu ? Ke sbb dia tgh beralih bulan ? Tolong ibu2 yg ada pengalaman macam ni kongsikan.Saya sebagai ibu kadang2 adala jugak rasa stress tengok dia nangis tanpa sebab perut kembung atau apa2 #bantusharing #firstmom #seriusnanya #ingintahu #firsttimemom

1 Balas

anak 4 bulan dah boleh ajar sleep training. boleh follow ig baby language, ada ajar pasal ni. harap membantu :)