SAYA TERASA HATI

Awak , saya pregnant ni kan muka naik jerawat , biasa la kan kalau naik jerawat muka jadi kusam kan , lagi 1 saya punya hidung sensitif tak smua skincare boleh guna terbau ja terus sakit kepala , tapi saya hari2 cuci muka ja , yg buat saya terasa org ckp , org lain mengandung baby boy cantik ja muka beseri2 kukit lembut smua , saya terasa nmpk mcm saya sorang ja nmpk kusam , padahal saya jenis susah naik jerawat preg or tk preg sama ja cuma naik time nk period ja pstu elok balik , sebelum ni preg baby girl tkdak juga jerawat cuma tkdk seri ja , entah la saya skrg cpt terasa bila org ckp hmmm

19 Balas

pedulikan org ckp sis. kalau sis nak saya boleh tolong lempangkan muka orang yang cakap tu . saya ni preg baby girl ni muka langsung takdak seri , tengkuk / leher jadi hitam . ketiak hitam kadang stress tapi bila difikirkan balik bukan selalu nk kena mcm ni so kita enjoy jela . walaupun kadang kadang saya rasa nk cabut leher simpan dalam almari tapi nk buat macam mana kan .