What is the best way for you to avoid stretch marks?
Voice your Opinion
Creams
Oils
Vitamins
Others (please comment)

4587 respon

27 Balas

Dari 2-6 bln xnaik lagi so still pakai cream..tapi masuk je 7bln perut dh mmbesar dng jayanya terus ada kecil byk ...huhu 1 tri -2tri perut xnmpk lagi ...huhu mak sye anak 3 xda pon jelous plak rsa 😅

guna Vaseline. klau gatal ambil kain gosok dgn kain je. alhamdulillh skrg mngndung ank no 4 dah xde stretchmark. #11Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

kalau sebelum berkahwin dh ada stretchmark macam mna ya nk hilangkan? mungkin kesan sbb perubahan berat badan naik dan turun

Vaseline, lotion and most important jangan garu bila gatal. garu pakai jari,elakkan kuku

Perut sy tk ada stretch marks pda ank first smpai skrg pregnant ank no3...

2y ago

sama macam ibu sy time dia melahirkan sy dlu, sy anak no 3.. doktor ingt sy anak pertama..

Nothing, it's my baby's first drawing

Tidak menggaru menggunakan kuku..

I'm use cream for stretch mark

Losyen belyyme. Seharusnya

no scratching that's all.