confius

Asssalam mommies normalka pregnent 7 mggu 5 hari bb blm nmpk heart beat masa scan.. .doc suggestblg 2 mggu rescan blk...klu x nmok jgk mgkin kandungan x menjadi

1 Balas

Waalaikumsalam sis...... Normal sis...masih terlalu awal lg tu utk dgr/nmpk heartbeat kalo 7w+.. Sis try scan nanti 10-12w innsyaAllah kntung+janin & heartbeat dah ada tu..

5y ago

Sy doakan sis & kandungan dlm keadaan baik2 .... innsyaAllah...amin... Sis masih awal lg tu, kena byk2 rht..bedrest aja yaa sis.. mkn kena jaga awal2 ni..yg pnting kerja berat2 jgn dlu bt yaa...take care yaa sis