8minggu 5hari

hai ade tak ibu² yg plussize. td sy p scan tp doc kata nmpk kantung je tak boleh nk tgk heart beat baby. nak confirmkan berapa minggu pun tak boleh. doc suruh dtg 2 mggu lg. ibu² plussize biasa brp mggu ye p scan utk nmpk baby? #firstmom

1 Balas

Saya. dtg scan wktu 9w. Nmpk janin & heartbeat size 8w5d. Sbnrnya xkisah plussize ke tak, bgantung pd proses ovulasi cpt or lewat yg tentukan bila janin dan heartbeat blh nmpk.

2y ago

Klu dktr kata repeat lps 2w, ikut saja. Mungkin mmg lewat ovulasi. As long as awk tahu yg kantung dduk dkt rahim.