Tdi Pergi Scan Tpi Nmpk Kntung Ja..

Ada x spa2 yg pernah scan 8 mggu nmpk kntung ja.. X nmpk baby.. Tpi lps 2 mggu lgi scan bru nmpk baby.. Kira mggu ke 10 bru nmpk baby..

5 Balas

Normal. Sy pun bgitu. Scan 7 minggu nampak kantung ja doktor ckp tak pregnant. Nurse curi2 pujuk2 ckp klau ikut pengalaman durg memang normal siap suru sabar dgn mulut dktr. Sejak dri tu sy benci jumpa tu dktr😂. Btw nak scan lgi 2 minggu nanti.

1y ago

Sy dlu mcm tu nmpk kantung je. Tp alhmdulillah pregnant

Sy 11 w bru nmpk heartbeat. Sblm tu kntung shj. InshaAllah ad hrpn lg yg pentg awk bykkan rehat(pentg sgt) jg emosi jg mkn minum,rehat je dulu awal2 ni. Msuk 2nd trim baru ok nk buat kerja apepun💪

1y ago

sgt membina komen ni pd sy.... sy pregnant 8w5d arini.... tp entah la , fetus dh ada cuma ukuran kecik 6w1d... repeat lg 2weeks... sy harap sgt² menjadi..

Sy mula2 scan wktu 6 week, nmpk kantung saja.. Pstu scan blik wktu 10 week, alhmdulillah dh nmpk baby.. Now 24 week..

Normal. Baby kecik lagi..thats why xnampak..

5y ago

Tpi saya ada kaluar darah skit2...

Saya 12w br nampk semua