buntu

Asslmmualaikum mommy smua, sy nak minta pendapat, sy taktau nak mnta nasihat drpd siapa lagi? Sy org sbah suami johor, skrg sy hamil 20mnggu, ada anak lg seorng 1thun 2bln.. Sy mrncng utk brpantang di sabah dgan ibu sy, tp mmikirkan brjauhan ngan suami sy jd buntu, lgi suami kluar lepak tnggal kn sy dn anak 2pagi baru balik, klo sy balik sbah mcm mna la suami sy makin truk agaknya hurmm.. kalo mommy smua jd sya apa mommy buat prgi brpantang d sbah atau brpntang sndri di johor ngn ank kcil dn siang suami krja.

1 Balas

Tak boleh ke panggil mak jaga sis kt johor.

5y ago

Tak... Org tua tak berani naik kapal lg pon ade adik skola yg perlu dijaga.