salam mommy♥️

Sy dn suami pjj .. hujung bln 3 nnti due date sy bsalin.. prsoalan sy skrg .. boleh ke suami balik rentas daerah alasan sbb wife bsalin masa pkp ni? Klau suami tk dpt balik .. tkde org tolong jga ank² sy 2org msih kecik lg.. mak sy oku pnglihatan memang tk dpt tolong jga ank.. ank sy sulung 5th yg ke 2 bru 3th.. tq mmy♥️

1 Balas

blh mtk surat kebenaran polis je. sy suami blh balik lepas bsalin 2 bulan ni sbb luka czer sy tbukak utk jaga ank2