intan

Asslaikum momy semua klau hidung ank berbunyi boleh kongsi petua x sbb kesian dia nak ssu x boleh

6 Balas

Ank selsema idung trsumbat ke?? Try bli sterimar dan alat sdut hingus bby.. nasal aspirator dkt farmasi..spray dkt idung bby..lepas tu sedut all hingus yg ada in shaa Allah lepas tu smua ok

Saya tembak pakai air garam je. Pakai syringe. Keluar segala hingus yg tersimpan kat dalam hidung dia. Macam saya berani buat.

Alhmdullah skrg baby makin.sihat dah sya buat mcm2 yg sis ckp Vicks Pam hidung tq semua

Supu vicks kat tulang hidung , umbun² dan dada..

.. try beli garlic balm dear. It works.

Selsema ke..