intan

Ade. X momy luar sane MKN koko krunch nie elok x untuk ibu mengandung sbb x lalu MKN nsi

intan
18 Balas

Sy siap mkn ni dgn susu untuk breakfast.. Ingat ye sis.. Asalkan kita mkn.. Bukan mkn jajan like super ring tu ke ape ke.. Dh lama2 nnti boleh la buat overnight oat sambil tabur smua buah5 kesukaan.. Buat la bnyk.. Mkn pg and snek ptg sekali.. Try selang selikan pun xpe..

Sy selalu makan kokocrunch n susu time first trimester. Tp yg ni pun muntah juga 😅 boleh je makan tp takleh jangka masa yg lama sbb manis..

Koko krunch ni manis. Ce sis ganti dengan nestum, oat, cereals. Or roti. Bihun pon boleh. Takut nanti gula tinggi pula 😅

masa 1st tri dulu ari2 sy mkn koko crunch..tp sblm tido la..tiap2 pg minum horlicks..sbb tu je yg boleh telan masa tu 😅

Saya memang hantu koko krunch dari awal sampai akhir ni haa tapi kena control takut diabetes, alhamdulillah okay aja

Sy sblum preggy suka mkn coco crunch ni jg. Tp manis la Coco crunch tu. So sy tukar ke corn flakes.

Saya okay je sis makan ni breakfast. Kadang petang rasa nak mengunyah pun makan ni 😆

Elok je..sy suka yg milo tu makan dgn susu dutch lady @ nestle.. tu sarapan sy pg2

Anak pertama dulu ni la makanan saya.. 😂😂 sampai 5bulan xboleh bau mknn..

Boleh, tapi ni tinggi gula so jgn selalu sgt risau kena GDM