Selsema

Salam ibu2. Ada x petua nk hilngkn selsema ank 7buln. Wktu mlm tgh tdr msti hdung trsumbat. Smpaikn nk mnum ssu pn xslesa. Kesian kat ank laparr...

2 Balas

Sis try letak garlic balm..sapu dkt dada bby..dkt btg idung bby dgn ubun2... Klu xlega... Last option sis gune nasal spray dan nasal aspirator... Dua2 ni penting simpan dkt umh if emegncy ank sumbat idung sush nk nafas... Sy gune yg ni tuk ank sy bile selsema n idung sumbat.. hrp leh mmbtu sis.. ni link nya mcmne rupe nasal spray n nasal aspirator.. https://community.theasianparent.com/booth/321224?d=android&ct=b&share=true Mg anaknya cpt sembuh..aamiin

letak minyak dekat dada and blkg, pstu sedut hidung dia. boleh guna alat beli di farmasi atau guna mulut je 🐝