Orang sekeliling punca ibu hamil stress

Assamualaikum ibu ibu.. boleh tak bagi saya kata kata semangat.. saya sangat stress dengan mulut org sekeliling saya. Saya tahu ada yg boleh terima dan ada yg tak boleh terima. Di sebab kan skrg ni saya pregnant anak ke dua, dan anak pertama saya baru berumur 7bulan. Skrg ni saya dah pregnant 4bulan. Sejujurnya saya mmg nak anak jarak dekat. Anak ketiga nanti baru saya merancang. Tapi mulut org sekeliling sangat menyakitkan hati saya dan membuatkan saya rasa taknak teruskan kandungan ini.

7 Balas

tak perlu mendengar kata-kata orang lain.teruskn buat apa yg menurut ku baik