Mengandung jarak rapat

Hai mummy.. siapa yg pernah mengadung jarak dekat? Anak saya baru 1y3m tapi saya dah mengandung 5w.. saya ok je dgn baby ni.. tapi rasa stress nak hadap org2 sekeliling 😩😩 mummy yg ada pengalaman mcm nii boleh bagi kata2 semangat tak 😭 #secondbaby

1 Balas

saya tgah mgdg jgk jarak dekat,ank pertama 1 tahun 10 bulan,ank kedua 9 bulan,ni tgah mengdg 6 week,saya ta stress pon,rezki sis,tilak cm ni pon akan dtv jgk...sabar n tenag ..wat dang je ap org sekeliling ckp..