Aktiviti sepanjang hamil

Hai ibu²,, nk tanye ibu² yg sedang hamil & surirumah ape aktiviti yg ibu² buat untuk hilangkan rase tekanan dgn keadaan sekeliling? Contoh main game ke bace novel ke..skrg sya sdg hamil anak pertama & surirumah, saya agak bosan diruma Dan taknak stress sepanjang hamil..bole share aktiviti ibu2.. tq

1 Balas

Saya haritu masa pregnant dengan secara tiba nya rajin masak (tapi waktu pagi jela time tu je larat), pastu saya beli buku crossword, buku activity yg merangsangkan minda 😅 Mengaji, hafal surah, saya ada juga beli buku menulis jawi, ayat Al-Quran. Pastu ada juga tengok movie, kdrama. Petang, berjalan di taman ambil udara segar. Macam2 lagi. Buat je apa apa yang awak rasa boleh distract awak. Jangan force diri pula, know your limit.