Pernah tak mummy pregnant rasa depression dengan perangai orang sekeliling

Pernah tak mummy pregnant rasa depression dengan perangai orang sekeliling sampai rasa macam tak nak teruskan kandungan? Sedih sangat rasa bila orang tak memahami kita

1 Balas

Saya ada sejarah depression. Sejak sy TTC hingga hamil kini, sy elakkan negatif environment & toxic people termasuk uninstall beberapa medsos di HP. tak suka newsfeed yg akan buat sy sedih, marah, nak kecam orang. So better sy uninstall dan nak tenang.