Susu formula

Buruk sangat ke ibu yang bagi susu formula pada baby ni ? Kecik hati dengan orang sekeliling . Dah saya tak mampu nak bagi susu sendiri pada baby, orang sekeliling bukan nak tolong pun asyik nak menghukum je.

2 Balas

jangan dilayan org sekeliling, mental kita jugak yang down saya pun bagi anak formula sbb susu saya tak banyak. kawan saya pun ramai je bg anak formula tak semua org beruntung dapat susukan baby. saya pun kalau boleh bak fully bf tapi tak boleh. jangan hiraukan sangat apa org cakap just enjoy je awak dgn baby yang penting baby sihat🤍

Sabar ya. Awak seorang ibu yang kuat. Awak tahu apa yang terbaik untuk anak awak. Hiraukan apa orang sekeliling bercakap negative.