18w baby kick

Org yg jenis berisi mcm sy ni (74kg), baby 18w dah blh rase baby kick ke? Mcm mne rasa baby kick kalau yg jenis badan agak berisi mcm sy ni? #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

nanti sampai masa akan rasa. badan berisi atau tak tu bukan faktor boleh rasa baby kick awal ke lambat. 18w tu kandungan masih kecik. nanti 20w ke atas akan start rasa la. fokus betul2

Berat saya sekarang 78kg,..Saya pun 18w..kekadang ada ja rasa baby tendang2.. Rasa denyut2 ja. Maybe ada gerak2.. Cuma kita ja tak perasan..