Stress

Assalamulaikum mommies , pernah tak sepanjang pregnant alami stress yang melampau2 . Contohnya penat dgn sifat suami , sekeliling dan sebagainya ?

1 Balas

Ya tgh alami. Xtau knp trimester tiga sy jd cpt sedih. Rse sunyi. Myb sbb dh bhenti kje jd hsewife. Hidup sy hnya dlm rmh je. Klu klr pn tggu weekend tp bkn every weekend klr. Kdg2 dgn suami pn kurg bercakap. Dh seharian ddk rmh xberckp. Klu berckp pn dgn baby dlm perut. Mulut jd berat nk berborak. Kdg2 rse useless pn ada😔.

4y ago

Act sy pregnant yg ke3 ni jd murung sebab dia hadir tanpa sy rela . Bila jd pape sy akan salahkan bby dalam perut . Macam benci tp entah , 1 barang sy tak prepair . Sy langsung tak xcited . Bila sensorang sy akan menangis lagi bby dah tendang2 lagi diserang rasa serbasalah